Meer over mij

Ik ben aangesloten bij branche-organisatie Provoet, geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Pedicure, in het bezit van een zgn. AGB-code (voor zorgverzekeraars) en heb momenteel twee praktijken: een aan huis en een in activiteitencentrum de Peppelhof in Veghel. Ik werk ook ambulant in een straal van 15 km rondom Veghel. Dit betekent dat ik bij u aan huis kom, hetzij op voorschrift van de huisarts als u bijv. slecht ter been bent, of gewoon omdat u het prettig vindt om thuis behandeld te worden.

Waarom is voetzorg belangrijk?

Door regelmatig uw voeten te laten verzorgen voorkomt u veel klachten. U kunt voetproblemen laten verhelpen of verlichten en rekenen op de juiste behandeling en het juiste advies.

Diabetici en zorgverzekeraars

Vanaf 2015 eisen zorgverzekeraars dat u als diabetespatiënt aan het begin van het jaar een voetonderzoek laat doen door een podotherapeut. Om uw behandeling vergoed te krijgen moet een pedicure een contract hebben met een podotherapeut. Om die reden heb ik een samenwerking met podotherapeut mevr. Dorien Ketelaars in Veghel en Voetinstituut Penninx in Gemert.

Contact informatie:
Podotherapeut Dorien Ketelaars
Jhr. Ruijs de Bereenbroeckstraat 7
5463 CD Veghel
Tel.: 0413-377262
www.podotherapiedorienketelaars.nl

Voetinstituut Penninx
Nieuwstraat 28
5421 KP,Gemert
Tel: 0492-361553
www.devoetspecialist.nl

 

Naast mijn praktijkruimte aan huis heb ik ook een praktijkruimte in dienstencentrum de Peppelhof op dinsdag van 9.00u tot 17.00u. Een belangrijk aspect van mijn werkzaamheden is dat ik ook ambulant werk op bijv. de volgende lokaties:

* Zorghotel ‘de Udense Duin’ (huispedicure)

* Simeonshof (Erp)

* De Watersteeg

* Atrium

* Joachim en Anna

– Ik heb een samenwerkingsovereenkomst met Pantein Extra.

Dit houdt in dat ik voor leden van Pantein Extra voetzorg aan huis verleen in de dorpen Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Vorstenbosch, Uden, Odilliapeel, Volkel, Veghel, Eerde, Erp, Keldonk, Mariaheide en Zijtaart.

– Eveneens heb ik een samenwerkingsovereenkomst met Breeder Thuiszorg.

Voor leden verleen ik mijn diensten aan huis in de regio Uden/Veghel.

 

AGB Praktijkcode: 96-60667
AGB  Zorgverlenersnr: 96-010697

KRP: 12810
KVK: 52023928

Provoetlidmaatschapnummer: 310251
BTW-nr: NL235173125B01

 

No comment

Your email address will not be published.